Spring naar de inhoud

Zonnepanelen

Snel aan de slag met Bay-tec

Goede redenen om voor Bay-tec te kiezen

IBC SOLAR PV-systemen zijn een veilige belegging met een gegarandeerd resultaat: Onze partners bieden u op maat gemaakte oplossingen die ongeëvenaard zijn in termen van kwaliteit en besparingspotentieel.

✔ Grotere zekerheid dankzij ruim 39 jaar ervaring in de fotovoltaïk

✔ Betrouwbare rendement door betere product-en servicegaranties

✔ Maximale opbrengst en betrouwbaarheid door Duitse kwaliteit

✔ Locale Expertise door IBC SOLAR Partners

Uitstekende diens na verkoop

We bieden de garantie op een vlotte service en uitstekende dienst na verkoop voor alle uitgevoerde werken. Met Bay-tec als partner ben je zeker van een gerust gemoed.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bay-tec werkt enkel met de beste merken en volgt de nieuwste technologien en ontwikkelingen op de markt. Bij ons kan je rekenen op betrouwbaarheid en garanties

Gecertificeerd installateur

Bay-tec is RESCert gecertificeerd en werkt uitsluitend met ervaren installateurs. Zo ben je zeker van een perfect geinstalleerde installatie.

Know Who We Are

Bekijk onze Realisatie

Een laadpaal laten installeren door Bay-tec is een goede keuze! We kiezen steeds voor de meest kwalitatieve laadpalen, geïnstalleerd door ervaren monteurs. Op die manier is een laadpaal een slimme investering voor nu en de toekomst.

Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de meest geschikte laadpaal voor jouw situatie. Met hun kennis en up-to-date expertise ben je zeker van een goede keuze.

De plaatsing van de laadpaal kan zowel binnen als buiten gebeuren. Zelfs in de ondergrondse parking van je appartement! Dit steeds op een veilige manier en in slechts een paar uur tijd. Zo kan jij snel en eenvoudig je wagen opladen, wanneer je maar wil.

Vlaamse premie zonnepanelen

Wie na 1 januari 2021 nieuwe zonnepanelen in dienst neemt (omvormervermogen ≤ 10 kVA), komt in aanmerking voor een eenmalige premie.

Maximumpremie 1.500 euro (300 euro/kWp voor installaties tot max. 4 kWp en bijkomend 150 euro/kWp van 4 kWp tot 6 kWp)

Maximum 40% van de investeringskosten inclusief btw

Eén premie per woning of wooneenheid

Enkel voor gebouwen die aangesloten zijn op het elektriciteitsdistributienet van Fluvius vóór 1 januari 2014, of waarvoor de omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen meer dan 5 jaar geleden werd verleend en waarbij het gebouw voldoet aan de op haar van toepassing zijnde EPB-eisen en de EPB-aangifte werd ingediend binnen de geldende termijn.

De nieuwe zonnepanelen worden door een RESCert-installateur op het dak van een gebouw worden geplaatst.

Voorwaarden vanaf 1 april 2021

De bijgestuurde premie vanaf 1 april 2021 is werd nog niet definitief goedgekeurd door de Vlaamse Regering. Onderstaande voorwaarden zijn dus onder voorbehoud.

  1. De premie voor een thuisbatterij geldt alleen voor (natuurlijke) personen, en niet voor organisaties of vennootschappen.
  2. De premie moet worden aangevraagd uiterlijk binnen de 6 maanden na de datum van de eindfactuur. In geval van leasing moet de premie aangevraagd worden binnen de 6 maanden na het afsluiten van het leasingcontract.
  3. Enkel volledige premie-aanvragen die na 1 april en voor eind 2021 ingediend zijn, vallen onder de premiehoogte die geldt vanaf 1 april 2021.
  4. De batterij moet aangesloten zijn op het elektriciteitsdistributienet in Vlaanderen en moet zijn geplaatst door een elektrotechnisch installateur.

    Bron: vlaanderen.be

Intresse in zonnepanelen? Vraag snel uw offerte aan

Contact
  • Max. file size: 256 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.