Spring naar de inhoud

Thuisbatterij

Snel aan de slag met Bay-tec

Opbergsystemen

Veilig en duurzaam: zonnebatterijen en opslagsystemen van IBC SOLAR slaan de opgewekte zonne-energie betrouwbaar op en leveren deze op afroep.

✔ Lood-gel batterijen

✔Op lithium gebaseerde batterijen

✔Sterke merken, KStar, oa MOLL, LG Chem, BYD, BMZ

Kstar Blue Residential ESS

De KSTAR ‘alles-in-een’ 1-fase-energieopslagoplossing met CATL-technologie is een hoogwaardige hybride omvormer. Intern heeft dit systeem een onzichtbare kabelgeleiding. De slimme technologie en het geavanceerde interne ontwerp zijn geoptimaliseerd voor de werkomgeving, zodat het hybride systeem kan werken onder zware omstandigheden, zoals een opslagtemperatuur tussen –20 graden en plus 60 graden Celsius en met een zoute lucht en hoge vochtigheid. Om klanten een snelle respons en een ononderbroken stroomvoorziening te bieden, beschikt de hybride omvormer bovendien over een intelligent modulair ontwerp en online-monitoring via de ESS-app.

Omvormer SMA

Het is het hart van je energiesysteem die de gelijkstroom
van je zonnepanelen omzet in wisselstroom die geschikt
is voor jouw elektriciteitsnetwerk.

Tijdens die omzetting mag er zo weinig mogelijk energie
verloren gaan. Het verlies van een omvormer
wordt aangegeven met het rendement ervan.
Het rendement is dus van essentieel belang voor je
systeem en de opbrengst ervan. Dat maakt de
keuze van omvormer minstens even belangrijk als de
keuze van zonnepanelen.

Tegenwoordig combineer je best een omvormer met
een thuisbatterij. Zo kan je alle extra opgewekte
energie opslaan om later terug te gebruiken en
verhoogt jouw rendement aanzienlijk.

Uitstekende diens na verkoop

We bieden de garantie op een vlotte service en uitstekende dienst na verkoop voor alle uitgevoerde werken. Met Bay-tec als partner ben je zeker van een gerust gemoed.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bay-tec werkt enkel met de beste merken en volgt de nieuwste technologien en ontwikkelingen op de markt. Bij ons kan je rekenen op betrouwbaarheid en garanties

Gecertificeerd installateur

Bay-tec is RESCert gecertificeerd en werkt uitsluitend met ervaren installateurs. Zo ben je zeker van een perfect geinstalleerde installatie.

Know Who We Are

Bekijk onze Realisatie

Een laadpaal laten installeren door Bay-tec is een goede keuze! We kiezen steeds voor de meest kwalitatieve laadpalen, geïnstalleerd door ervaren monteurs. Op die manier is een laadpaal een slimme investering voor nu en de toekomst.

Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de meest geschikte laadpaal voor jouw situatie. Met hun kennis en up-to-date expertise ben je zeker van een goede keuze.

De plaatsing van de laadpaal kan zowel binnen als buiten gebeuren. Zelfs in de ondergrondse parking van je appartement! Dit steeds op een veilige manier en in slechts een paar uur tijd. Zo kan jij snel en eenvoudig je wagen opladen, wanneer je maar wil.

Vlaamse premie thuisbatterij

Wie vanaf 1 januari 2021 nieuwe zonnepanelen in dienst neemt (omvormervermogen ≤ 10 kVA) kan de eenmalige premie voor thuisbatterij aanvragen.

Capaciteit batterij01/04/2021 – 31/12/20212022202320242025
0 tot 4 kWh300 euro/kWh225 euro/kWh150 euro/kWh75 euro/kWh0 euro
4 tot 6 kWh300 euro/kWh187,5 euro/kWh125 euro/kWh62,5 euro/kWh0 euro
6 tot en met 9 kWh250 euro/kWh150 euro/kWh100 euro/kWh50 euro/kWh0 euro
Maximum per batterij2550 euro1725 euro1150 euro575 euro0 euro

Voorwaarden vanaf 1 april 2021

De bijgestuurde premie vanaf 1 april 2021 is werd nog niet definitief goedgekeurd door de Vlaamse Regering. Onderstaande voorwaarden zijn dus onder voorbehoud.

  1. De premie voor een thuisbatterij geldt alleen voor (natuurlijke) personen, en niet voor organisaties of vennootschappen.
  2. De premie moet worden aangevraagd uiterlijk binnen de 6 maanden na de datum van de eindfactuur. In geval van leasing moet de premie aangevraagd worden binnen de 6 maanden na het afsluiten van het leasingcontract.
  3. Enkel volledige premie-aanvragen die na 1 april en voor eind 2021 ingediend zijn, vallen onder de premiehoogte die geldt vanaf 1 april 2021.
  4. De batterij moet aangesloten zijn op het elektriciteitsdistributienet in Vlaanderen en moet zijn geplaatst door een elektrotechnisch installateur.

    Bron: vlaanderen.be

Domotica

Snel aan de slag met Bay-tec