Prijsvoorbeeld klassieke elektriciteitspakket

25%

PROJECT

Niko Videofoon

Mogelijkheden per kamer

Inkomhal

Living

Keuken

Bureau

Berging

WC (Beneden - Boven)

Garage

Mogelijkheden per kamer

Master Slaapkamer

Slaapkamer

Nachthal

Badkamer

Extra vragen

Uw gegevens

ZELFBOUW + BEGELEIDING

Zijn klusjes en renovatieprojecten jou niet vreemd? Dan kies je toch gewoon voor onze eerste formule! Bij deze formule ontvang je het extra voordelig bouwpakket en de bijhorende handleidingen gewoon thuis. Zij zijn heerlijk helder geschreven en bovendien voorzien van foto’s en instructies. Jij kan vervolgens meteen aan de slag, terwijl je voor de begeleiding rekent op onze ervaren vakmannen.

ZELFBOUW + BEGELEIDING + HULP BIJ PROBLEMEN

Ook de handigste Harry’s lopen al eens tegen problemen aan. En daarvoor hoef je je niet de ogen uit het hoofd te schamen. Geen zorgen, je hoeft echt niet om de hulp van jouw buurman te vragen. Indien problemen de kop opsteken, komen wij gewoon ter plaatse. Zo ben je 100% zeker van de beste kwaliteit, maar dan aan een scherp prijsje. Niet voor niets is dit onze meest gekozen formule.

WIJ PLAATSEN ALLES VOOR JOU

Van ons hoef je de handen niet uit de mouwen te steken. Geen tijd, geen ervaring of geen zin? Bovenal: geen probleem! Want dan komen wij gewoon alles voor jou plaatsen. Toch blijven we ook nu trouw aan ons dna. Zoals steeds reken je immers op onze transparante en extra voordelige prijzen. Want bij Easy To Make vinden we dat projecten al duur genoeg zijn.
CAPTCHA image

Dit helpt spam te voorkomen, dank U.