Spring naar de inhoud

Bay-Tec BVBA

Over Ons

Bereken je Besparing

 

Als Bay-Tec hebben wij verschillende doelstellingen.

Omdat we als elektriciteitsbedrijf reeds vele jaren actief zijn in het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken in nieuwbouw- en renovatieprojecten willen we ons verder specialiseren om te kunnen beantwoorden aan de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.

Wij zijn een betrouwbare partner voor ondernemingen en particulieren waar persoonlijk contact, professionele plaatsing, kwaliteit en opvolging heel belangrijk zijn.

Projecten als winkels, magazijnen, studentenkoten, appartementen, particuliere woningen worden gegarandeerd zorgvuldig uitgevoerd en dit binnen het afgesproken budget. Daarnaast regelen wij ook de technische keuring, helpen wij bij de registratie bij de netwerkbeheerder van de installatie en het aanvragen van premies indien van toepassing.

Door de stijgende interesse in de markt voor domoticasystemen hebben wij ons daarin weten te verdiepen en toegevoegd aan ons gamma. Zo brengen wij onze klanten bij hoe voordelig, comfortabel en tijdbesparend het kan zijn om zijn huis te automatiseren.

De steeds maar stijgende energieprijzen doet de keuze voor alternatieve energie toenemen. Iedereen probeert op allerlei manieren zelf zijn energie te produceren omwille van de steeds maar oplopende elektriciteitsfactuur.

Daarom bieden wij ook de installatie van zonnepanelen aan al of niet aangesloten op een batterij om de geleverde energie op te slaan wanneer er geen verbruik is.

Doordat er in de toekomst meer elektrische wagens zullen gaan rijden zullen er  nog veel laadpalen  geplaatst moeten worden. Dit zien we als onderdeel van de zonnepaneleninstallatie en bieden we dan ook graag aan. 

Ook het sturen van de energieverbruiken binnen de woning kunnen wij automatiseren en het huis alzo slim maken. Ook dit behoort tot de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden.

Gedurende de jaren dat we actief waren hebben we een education platform opgericht. Hierop zijn een aantal instructieboekjes en video’s ondergebracht. Deze stellen we aan geïntereseerde bedrijven of opleidingscentra ter beschikking om te gebruiken voor opleidingen. 

Wij richten ons ook tot het secundair technisch en beroepsonderwijs.

Ons doel is voor het vak elektriciteit de leerkrachten en de studenten de nodige praktische tips aan te kunnen reiken via onze handboekjes en video’s die opgenomen werden tijdens onze werkzaamheden op de door ons aangenomen bouwwerken. Online leren maakt het mogelijk om volgens zijn eigen tempo en op het geschikte moment zich verder te verdiepen in de leerstof.