Bay-Tec BVBA

Over Ons

Bereken je Besparing

Wie Zijn Wij?

We zijn een elektriciteitsbedrijf dat in 2016 werd opgericht.
Na zelf 10 jaar ervaring opgedaan te hebben in de elektriciteitssector hebben we vastgesteld dat er een behoefte in de bouw bestaat om zelf zijn elektriciteit te installeren in een nieuwbouw of bij een renovatie maar dat men een extra duwtje in de rug nodig heeft om eraan te beginnen.
Wij voelden ons geroepen om daaraan tegemoet te komen en deze behoefte te beantwoorden.
Daarom hebben wij Bay-Tec opgericht en stellen we ons ter beschikking om met raad en daad de doe-het-zelver bij te staan.

Wat willen we bereiken?

Iedereen droomt van een mooi huis met duurzame en goed functionerende energievriendelijke technische installaties.
Door het zelf te doen kan men vaak veel besparen maar steeds rijst de vraag “kan ik dat wel?” Daarom zijn wij er om het zelfvertrouwen op te wekken om zijn project tot een goed einde te brengen. Easytomake garandeert dat moeilijkheden easy worden en dat je vragen een antwoord krijgen en dit voor de beste prijs..

Wat is ons doel?

Als Bay-Tec hebben wij verschillende doelstellingen.
Ons eerste doel is om geïnteresseerden die zelf hun elektriciteit willen leggen in alle opzichten te begeleiden om een conforme elektrische installatie op te bouwen voor een budgetvriendelijke prijs en dit vanaf het maken van een elektriciteitsplan.
Volgens de wensen en vaardigheden van de doe-het-zelver hebben we verschillende zelfbouw pakketten samengesteld die men zich bij ons kan aanschaffen.
Met behulp van instructieboekjes, video’s en het verstrekken van opleidingen maken we hem wegwijs.
Wij geven ook het nodige advies bij de keuze van materialen die men nodig heeft voor zijn installatie. Men kan bij ons ook terecht voor het huren van gereedschappen mocht men deze zelf niet bezitten.
Een ander doel is jongeren die pas afgestudeerd zijn en dan zonder ervaring moeilijk aan werk geraken of het soms moeilijk hebben om te integreren, te helpen via gerichte opleidingen zodat ze op korte tijd extra praktische ervaring opdoen en zich vol zelfvertrouwen naar de arbeidsmarkt kunnen begeven..
Tenslotte richten wij ons tot het secundair technisch en beroepsonderwijs.
Ons doel is voor het vak elektriciteit de leerkrachten en de studenten de nodige praktische tips aan te reiken via onze handboekjes en video’s die opgenomen werden tijdens onze werkzaamheden op de door ons aangenomen bouwwerken.
Online leren maakt het mogelijk om volgens zijn eigen tempo en op het geschikte moment zich verder te verdiepen in de leerstof. En indien er iets moet verduidelijkt worden zijn onze medewerkers steeds beschikbaar om vragen te beantwoorden of problemen te bespreken.