Spring naar de inhoud

Laadpaal

Snel aan de slag met Bay-tec

Voordeel van een zonne-energie installatie in combinatie met een laadpaal

IBC SOLAR PV-systemen zijn een veilige belegging met een gegarandeerd resultaat: Onze partners bieden u op maat gemaakte oplossingen die ongeëvenaard zijn in termen van kwaliteit en besparingspotentieel.

✔Onverslaanbare brandstofkosten” van minder dan 2 euro per 100 km

✔Optimalisatie van het eigen verbruik

✔ Klimaatvriendelijk alternatief voor het gebruik van stroom uit het net

✔Onafhankelijkheid van stijgende elektriciteitskosten

Voordelen van je eigen wagen

Know Who We Are

Bekijk onze Realisatie

Een laadpaal laten installeren door Bay-tec is een goede keuze! We kiezen steeds voor de meest kwalitatieve laadpalen, geïnstalleerd door ervaren monteurs. Op die manier is een laadpaal een slimme investering voor nu en de toekomst.

Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de meest geschikte laadpaal voor jouw situatie. Met hun kennis en up-to-date expertise ben je zeker van een goede keuze.

De plaatsing van de laadpaal kan zowel binnen als buiten gebeuren. Zelfs in de ondergrondse parking van je appartement! Dit steeds op een veilige manier en in slechts een paar uur tijd. Zo kan jij snel en eenvoudig je wagen opladen, wanneer je maar wil.

Subsidies voor een laadpaal thuis?

Minder belasting en lagere kosten

De overheid wil dat we snel overschakelen naar een groener wagenpark en moedigt de installatie van laadpalen aan. Investeer je voor 31 augustus 2024 in een laadpaal? Dan moet je minder belasting betalen. Dit geldt zowel voor particulieren als bedrijven. De belastingsvermindering daalt wel in de tijd. Dus hoe sneller je beslist, hoe goedkoper. 

Verdien extra inkomsten

Een laadpaal bij je thuis? Op de aankoop en installatie geniet je van een belastingvermindering van 45% op je investering (maximaal €1.500 per laadstation). Dat blijft zo tot eind 2022. Vanaf 1 januari 2023 daalt je belastingvermindering naar 30% van je investering. In 2024 zelfs naar 15%. Er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. Je laadpaal moet gevoed worden door groene energie (eigen productie of via een groene energieleverancier).

Verklein je ecologische voetafdruk

Vervoer heeft een grote impact op het milieu en is verantwoordelijk voor 20 à 25% van de CO2-uitstoot wereldwijd. Onder aanvoering van minister Lydia Peeters wil de Vlaamse regering tegen 2030 zo veel mogelijk emissievrij verkeer op de Vlaamse wegen. Draag jouw steentje bij en ga groener de weg op.